head alap nettaska.hu

Fizetési módok

A megrendelt termékeket az átvételtől függően a következő módon fizetheti ki:

1/ Utánvétes fizetés a futárnál készpénzben vagy bankkártyával.

Házhozszállításnál a megrendelt termékek vételárát a futárnál kell kifizetnie, készpénzzel vagy bankkártyával. A GLS csomagpontra rendelt árut az átvételkor készpénzben vagy - csomagponttól függően - bankkártyával is kifizetheti.

2/ Személyes átvétel raktárunkban, fizetés készpénzzel vagy bankkártyával.

3/ Fizetés előre történő utalással.

A megrendelés összegét előre utalással is kiegyenlítheti a következő bankszámlára történő átutalással:
Jogosult neve: Zolferex Kft.
Jogosult számlaszáma: 10200830-32322237-00000000 (Kereskedelmi és Hitelbank)
IBAN: HU86 1020 0830 3232 2237 0000 0000 SWIFT : OKHBHUHB
Az átutaláson kérjük, tüntesse fel a rendelés-visszaigazoláson szereplő rendelési számot.
Előre történő utalás esetén a megrendelt termékeket csak akkor adjuk át a futárnak, ha a vételár megérkezett bankszámlánkra.

4/ Online fizetés bankkártyával honlapunkon OTP SimplePay modul segítségével.

A megrendelt árut weboldalunk felületén bankkártyával is kifizetheti. Online bankkártyás fizetés esetén oldalunk a fizetéskor átirányítja Önt az OTP Mobil Kft. SimplePay felületére, az ott megadott adatokat csak a SimplePay rendszere dolgozza fel, webáruházunk az adatokhoz nem fér hozzá. A bankkártyás fizetés részleteit ÁSZF-ünk 11-es pontjában találja. Személyes átvételkor is lehetősége van átutalásos, vagy online bankkártyás fizetésre. Banki átutalás esetén az ellenérték bankszámlánkra történő megérkezése után az árut – a visszaigazolást követően - átvételi pontunkon átveheti.

Számlázás

Minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki a megrendelt és Önnek átadott termékekről. Házhozszállítás esetén a számla a csomagban található meg, személyes átvételkor a számlát az áru átvételekor kapja meg.