head alap nettaska.hu

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Üdvözöljük a márkás táskák és bőröndök világában!

munkatársak

A Zolferex Kft. egy 33 éve működő, 100%-ban magyar tulajdonú bőrdíszmű nagykereskedés. Kizárólagos importőre vagyunk az olasz Roncato, a spanyol Gabol, az osztrák Doppler és számos további európai márkának. Ennek köszönhetően rendkívül széles termékkínálattal és versenyképes árakkal várjuk kedves vásárlóinkat. Budapest mértani középpontjában (X.ker., Martinovics tér 5.), a Szállás utca közvetlen közelében található telephelyünk kényelmes parkolási lehetőséggel áll a rendelkezésükre. Bemutatótermünk, raktárunk és szervizünk gyors és szakszerű kiszolgálást biztosít. Kiskereskedő partnereink fellelhetőek az ország legtöbb kis- és nagyvárosában. Az online és offline viszonteladókkal egyaránt hosszú távú partnerségre törekszünk, de éppúgy keressük az együttműködést más értékesítési csatornák képviselőivel is. 2011. óta működő webáruházunk – a kiskereskedelmi értékesítésen túl – elsősorban online katalógusként működik. A nettaska.hu weboldal különböző termékleírásokat és egyéb hasznos információkat nyújt az értékesítés előmozdításához, ugyanakkor rendelési felületét is használják partnereink. Cégünk filozófiája a minőség és megbízhatóság, törekszünk a rugalmasságra és a folyamatos megújulásra. Célunk, hogy Ön kedves leendő viszonteladónk sikeres legyen, mert akkor mi is sikeresek leszünk!

A kedves partnerek megkeresését elsősorban telefonon várjuk, ahol igyekszünk minden – viszonteladói kedvezménnyel, szállítással és egyéb - kérdésre megválaszolni: 061/261-2143.

A telefonos egyeztetés után néhány alapadat megadására van szükség, hogy rögzítsük viszonteladói rendszerünkben.

Amennyiben e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy egyszerűbb legyen a kommunikáció. E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JÓ HELYEN JÁR…

…ha online, vagy offline (tényleges) boltjában szeretné árulni a termékeinket.

…ha szeretne egy megbízható, ugyanakkor rugalmas táska-bőrönd nagykertől vásárolni.

…ha Önnek egyszerre fontos a széles termékkínálat, a minőség, és a garancia.

…ha szeretne az oldalunkon fellelhető márkák kizárólagos importőrétől vásárolni.

…ha nem szeretne a termékekért személyesen járkálni budapesti telephelyünkre, de akkor is…

…ha szeret egy bemutatóteremben kényelmesen nézelődni (akár egy kávé mellett :)).

 

Zolferex Kft.

1105 Budapest, Martinovics tér 5.

Nyitva tartás: H-Cs 8-16h, P 8-14h

Telefon: 061/261-2143, vagy +3630/448-7914

 

telephely fotó 

bemut