head alap nettaska.hu

Tisztelt Vásárlóink!
Karácsony előtti házhozszállításhoz a megrendelés leadási határideje december 20. délelőtt 10 óra.
A később leadott rendelések házhozszállítási ideje január 8. Személyes átvételre a rendelési határidő december 22. reggel 8 óra, visszaigazolás után az áru aznap délig vehető át. A következő személyes átvételi lehetőség január 5.

Pin It

Szállítási módok

1/  Személyes átvétel raktárunkban.  A megrendelt árut raktárunkban szállítási díj nélkül átveheti, fizetés készpénzzel vagy bankkártyával.

2/ Házhozszállítás GLS futárszolgálattal. Ügyfélszolgálatunk e-mail értesítést küld a szállítás várható időpontjáról. A GLS a kiszállítás napján reggel sms-t küld az Ön által megadott mobiltelefonszámra, amelyben a csomag azonosítószáma mellett leírja azt a 3 órás intervallumot, amelyben várhatóan a csomag kiszállításra kerül. A szöveges üzenet tartalmazza a GLS ügyfélszolgálatának telefonszámát is, ahol egyeztethet a futárszolgálattal a kiszállítással kapcsolatban. Fizetés a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával.

3/ Szállítás GLS csomagpontra. Házhozszállítás helyett választhatja az Önhöz legközelebb eső GLS csomagpontra történő szállítást is. Ebben az esetben nem kell a futárra várnia, az árut a csomagpont nyitvatartási idejében bármikor átveheti. A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye küldeményét.

Az Önhöz legközelebb eső csomagpontot a GLS honlapján találja meg, az ott kiválasztott csomagpont nevét és azonosító kódját azonban be kell írnia a megrendelés "Megjegyzés" rovatába.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A GLS honlapján kiválasztott csomagpont adatait MINDEN ESETBEN szükséges feltüntetni a megrendelés "Megjegyzés" rovatában.

 GLS csomagpont kereső.