head alap nettaska.hu
Pin It

NETTÁSKA.HU - MEGBÍZHATÓ MINŐSÉGBEN ÉS VERSENYKÉPES ÁRON.

MINDEN, AMI AZ UTAZÁSHOZ KELL.

A nettaska.hu webáruház a Zolferex Kft. táska nagykereskedés árukészletére és szakmai tapasztalatára épül. Az 1990-ben alapított Zolferex Bt., majd az 1997-ben teljes jogutódlással létrejött Zolferex Kft. kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában álló családi vállalkozás.
A rendszerváltás utáni import liberalizáció során az elsők között kezdtünk márkás külföldi táskák és bőröndök forgalmazásába. A külföldi árukat hazai kézműipari szövetkezetekben gyártott minőségi táskák egészítették ki.
Az 1990-es években már vevőink közé tartoztak a Centrum és Skála áruházak, áruink már megtalálhatók voltak az ország szinte minden jelentős kereskedelmi egységében. Termékeink egy része azonnal megjelent a Magyarországon akkor megtelepülő külföldi kereskedelmi láncok egymás után nyíló üzleteiben is: Metro, Tesco, Cora, Auchan.
Kezdetben a japán tulajdonú Echolac cég bőröndjei és diplomata táskái tették ki forgalmunk többségét. A Taiwanon és Thaiföldön gyártóbázist kiépítő cég az akkor még újdonságnak számító polipropilén bőröndjei és diplomata táskái világszerte népszerűek voltak.
Új fejezetet jelentett cégünk életében 1996-tól az olaszországi Roncato céggel kiépített kapcsolat. Az innovatív olasz cég Padova melletti gyárából évről-évre kerülnek ki a divatot meghatározó újdonságok. A Roncato táskák kizárólagos magyarországi képviselete világszínvonalú termékválasztékot és jelentős forgalomnövekedést eredményezett.
A Roncato márka mellett kizárólagos joggal forgalmazzuk az osztrák Doppler esernyőket, a spanyol Gladiator, Benzi és Bossana táskákat és bőröndöket. Kiemelt partnerünk a spanyol Gabol cég.
Jelenleg nagykereskedésünk több mint száz viszonteladói partnerrel rendelkezik Magyarországon és a környező országokban. Cégünk filozófiája a minőség és megbízhatóság, talán ennek köszönhetjük, hogy több mint húsz éve a bőrdíszmű kereskedelem élvonalába tartozunk.
Webáruházunk nem virtuális, bennünket megtalál bármikor személyesen vagy telefonon, munkatársaink várják hívását. Árukészletünk helyben van, a megrendelt és visszaigazolt áru raktárról azonnal kiadható.
A vállalkozás székhelye, egyben kereskedelmi központja és raktárbázisa pontosan Budapest mértani középpontjában található. A webáruházban vásárolt termékeket is - amennyiben a személyes átvétel mellett dönt - itt veheti át. A telephelyen kényelmes parkolási feltételeket talál, a raktár és garanciális szerviz gyors, szakszerű kiszolgálást biztosít.
Látogasson el hozzánk!
 

Székhely: 1105 Budapest, Martinovics tér 5.

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-678746

Adószám: 11426518-2-42