head alap nettaska.hu

Gabol új logó

Az összes Gabol termék megtekintése

A spanyol Gabol céget 1965-ben alapították Valenciában. Szülők és gyermekek szerény felszereléssel – mindössze két varrógép – de annál nagyobb lelkesedéssel kezdtek táskákat varrni és eladogatni. Az évek teltek, a következő generáció lelkesedését már tapasztalat és tudás egészítette ki.

A cég 1983 óta a minőségi utazási cikkek, utazóbőröndök, táskák, hátizsákok, iskolaszezonos kiegészítők /tolltartók tornazsákok/, aktatáskák, laptoptáskák egyik meghatározó gyártója.

A Gabol a folyamatos fejlesztések, beruházások, valamint az intenzív piackutatói munka eredményeként ma 65 országban, Mexikótól Oroszországig ismert és jól csengő márkanévnek számít.

Piacbővítő törekvéseiket szolgálja rendszeres részvételük a legnevesebb szakipari vásárokon (Intergift Madrid, ILM Offenbach, Paperworld Frankfurt, Francal Sao Paulo).

Minden egyes Gabol termék tervezése és gyártása során érvényesül a cég üzletfilozófiája, amely a tartós, hosszú távú használatot, és az ezt biztosító kiváló minőséget garantálja. Annak érdekében, hogy a forgalmazott termékek népszerűsége révén a Gabol márka mindennapi életünk részévé váljon, a cég szakemberei már a termékek tervezése során figyelembe veszik a fogyasztóktól érkező hasznos tanácsokat, észrevételeket. A gyártás során olyan többlépcsős minőségellenőrző rendszert építettek ki, amely a legmegfelelőbb anyagfelhasználástól egészen a termékek piacra kerüléséig minden részletre kiterjed.

A kiváló tartóssági mutatókkal rendelkező, formatervezett, külső és belső kiképzésében esztétikus Gabol táskák és bőröndök széles választéka lehetőséget nyújt minden vásárló számára a stílusának és ízlésének megfelelő kollekció beszerzésére. A forgalmazott termékek nagy része azonos stílusjegyeket megjelenítő komplett családi szettekben kapható, a használatot, szállítást megkönnyítendő számos modell egymáshoz csatlakoztatható.

Ha Gabol terméket választ, élvezni fogja a nyaralást már az odautazásnál is!