head alap nettaska.hu

Tisztelt Vásárlóink!
Karácsony előtti házhozszállításhoz a megrendelés leadási határideje december 20. délelőtt 10 óra.
A később leadott rendelések házhozszállítási ideje január 8. Személyes átvételre a rendelési határidő december 22. reggel 8 óra, visszaigazolás után az áru aznap délig vehető át. A következő személyes átvételi lehetőség január 5.

Pin It

                                                                              Gladiator

 

"There is a dream in each trip", azaz minden egyes utazásban egy álom valósul meg. Ezzel a szlogennel mutatkozik be egy, már előre sikerre ítélt, feltörekvő márka az utazási cikkek piacán.

 

A GLADIATOR gyártója már 70 éve szolgálja minőségi színvonalon azokat, akik megbízható, kényelmesen kezelhető, igényes és ízléses termékeket keresnek.

 Luis Queralt Poblet 1939-ben kezdte meg táskák és bőröndök gyártását a spanyolországi Montblanc-ban. 1957-ben egy 700 négyzetméter alapterületű gyárral rendelkezett, 1973-ban már három telephelyen folyt a gyártás.

 2008-ban megszerezték az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítványt.

 2011 végén világújdonságként bemutatták a beépített mérleggel felszerelt kabinbőröndöket. A Weigh márkanevű termékek már Magyarországon is beszerezhetők.

 A gyár fejlesztőmérnökei 2013 elején egy meglepő újdonsággal rukkoltak elő. A funkcionális és minőségi igények szem előtt tartásával megkezdődött a világ legkönnyebb súlyú kabinbőröndjeként számon tartott New Light M 40-es széria sorozatgyártása.

A Nettáska.hu örömmel ajánlja tehát Önöknek legújabb termékcsaládját. Nem kell hozzá egy gladiátor bátorsága sem, hogy azt jósoljuk, ez az újításokban is élenjáró márka a hazai piacon gyorsan bekerül majd a legnépszerűbbek közé. (Lehet, hogy a most széles választékban bemutatkozó termékek a márkanévvel egyszer már köszönőviszonyba kerülő Russel Crowe-nak is tetszenének?:)