head alap nettaska.hu

Kedves Vásárlóink!

A koronavírus járvány ellenére webáruházunk teljes kapacitással működik. Tekintve, hogy saját készletről dolgozunk, kedves vásárlóink rendeléseit 24-48 órán belül teljesíteni tudjuk. A személyes átvételre szolgáló helyiségünk folyamatos fertőtlenítés mellett biztosítja az ügyfelek zökkenőmentes kiszolgálását.

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Üdvözöljük a márkás táskák és bőröndök világában!

A Zolferex Kft. egy 30 éve működő, 100%-ban magyar tulajdonú bőrdíszmű nagykereskedés. Kizárólagos importőre vagyunk az olasz Roncato, a spanyol Gabol, az osztrák Doppler és számos további európai márkának. Ennek köszönhetően rendkívül széles termékkínálattal és versenyképes árakkal várjuk kedves vásárlóinkat. Budapest mértani középpontjában (X.ker., Martinovics tér 5.), a Szállás utca közvetlen közelében található telephelyünk kényelmes parkolási lehetőséggel áll a rendelkezésükre. Bemutatótermünk, raktárunk és szervizünk gyors és szakszerű kiszolgálást biztosít. Kiskereskedő partnereink fellelhetőek az ország legtöbb kis- és nagyvárosában. Az online és offline viszonteladókkal egyaránt hosszú távú partnerségre törekszünk, de éppúgy keressük az együttműködést más értékesítési csatornák képviselőivel is. 2011. óta működő webáruházunk – a kiskereskedelmi értékesítésen túl – elsősorban online katalógusként működik. A nettaska.hu weboldal különböző termékleírásokat és egyéb hasznos információkat nyújt az értékesítés előmozdításához, ugyanakkor rendelési felületét is használják partnereink. Cégünk filozófiája a minőség és megbízhatóság, törekszünk a rugalmasságra és a folyamatos megújulásra. Célunk, hogy Ön kedves leendő viszonteladónk sikeres legyen, mert akkor mi is sikeresek leszünk!

 

Viszoneladóinknak külön nagykereskedelmi árlistát küldünk.
 

Új partnereink nagykereskedelmi kiszolgáláshoz az alábbi iratokat kérjük:               

- A regisztrációs űrlap pontos kitöltését (adószámmal együtt).          

- A cégbejegyzés másolatát

 

- Az üzlet címét      

 

Viszoneladóink megkeresését telefonon is várjuk.

Szállítási feltételek Viszonteladó Kereskedők számára

A megrendelt árut személyes áruátvétel esetén telephelyünkön, az 1105 Bp., Martinovics tér 5. szám alatt vehetik át. Amennyiben házhozszállítást kérnek, a megrendelt árut szerződött partnerünk - a GLS futárszolgálat - bevonásával szállíttatjuk házhoz. Belföldön az alábbi nettó szállítási díjak érvényesek.

Nettó 1500 Ft/csomag

A Futárszolgálat az áru szállítását munkanapokon, munkaidõben
(08:00 - 17:00) óra között végzi. 

Amennyiben az egyszeri rendelési érték meghaladja a nettó 150.000 Ft-ot, kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a szállítási feltételekkel kapcsolatosan!

Korlátozások:
Jelen szállítási tarifák kizárólag belföldi szállítási cím megadása esetén érvényesek.
Fogyasztókra ( Magánszemélyként ) vásárlókra ezen szállítási feltételek nem  vonatkoznak. Fenti árak visszáru szállítási díjat nem tartalmaznak, ezért amennyiben Viszonteladó Kereskedő Partnerünk a megrendelését a futártól nem veszi át, s cégünknek ezáltal visszáru költsége keletkezik, fenntartjuk magunknak a jogot a teljes megrendelés kiszállítási és visszaszállítási díjának kiszámlázására és követelésére.

FONTOS INFORMÁCIÓ !

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, kérjük, még a szállító cég alkalmazottjának jelenlétében kérje a csomagolás kibontását, győződjön meg róla, hogy a termék nem szenvedett-e sérülést, hiánytalanul megvan-e minden termék, vagy alkatrész, s ha nem, azt még a futár jelenlétében jegyzőkönyvben rögzítse, és a lehető legrövidebb időn belül feltétlenül írásban juttassa el számunkra! Futártól való áruátvételt követően szállítási sérülésre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszésüket, s hamarosan Önöket is viszonteladó partnereink között üdvözölhetjük.

Zolferex Kft.

Központi telephely: 1105 Budapest, Martinovics tér 5.

Ügyfélszolgálat nyitvatartása:

Hétfő - Csütörtök: 8 - 16h
Péntek: 8 - 14h

Telefon: (06-1) 261-2143

Mobil: 30 - 448-7914

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.