head alap nettaska.hu
Pin It
 

 

Viszoneladóinknak külön nagykereskedelmi árlistát küldünk.
 

Új partnereink nagykereskedelmi kiszolgáláshoz az alábbi iratokat kérjük:               

- A regisztrációs űrlap pontos kitöltését (adószámmal együtt).          

- A cégbejegyzés másolatát

 

- Az üzlet címét      

 

Viszoneladóink megkeresését telefonon is várjuk.

Szállítási feltételek Viszonteladó Kereskedők számára

A megrendelt árut személyes áruátvétel esetén telephelyünkön, az 1105 Bp., Martinovics tér 5. szám alatt vehetik át. Amennyiben házhozszállítást kérnek, a megrendelt árut szerződött partnerünk - a GLS futárszolgálat - bevonásával szállíttatjuk házhoz. Belföldön az alábbi nettó szállítási díjak érvényesek.

Netto 1000 Ft/csomag

A Futárszolgálat az áru szállítását munkanapokon, munkaidõben
( 08:00 - 17:00 ) óra között végzi. 

Amennyiben az egyszeri rendelési érték meghaladja a nettó 150.000 Ft-ot, kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a szállítási feltételekkel kapcsolatosan!

Korlátozások:
Jelen szállítási tarifák kizárólag belföldi szállítási cím megadása esetén érvényesek.
Fogyasztókra ( Magánszemélyként ) vásárlókra ezen szállítási feltételek nem  vonatkoznak. Fenti árak visszáru szállítási díjat nem tartalmaznak, ezért amennyiben Viszonteladó Kereskedő Partnerünk a megrendelését a futártól nem veszi át, s cégünknek ezáltal visszáru költsége keletkezik, fenntartjuk magunknak a jogot a teljes megrendelés kiszállítási és visszaszállítási díjának kiszámlázására és követelésére.

FONTOS INFORMÁCIÓ !

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, kérjük, még a szállító cég alkalmazottjának jelenlétében kérje a csomagolás kibontását, győződjön meg róla, hogy a termék nem szenvedett-e sérülést, hiánytalanul megvan-e minden termék, vagy alkatrész, s ha nem, azt még a futár jelenlétében jegyzőkönyvben rögzítse, és a lehető legrövidebb időn belül feltétlenül írásban juttassa el számunkra! Futártól való áruátvételt követően szállítási sérülésre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszésüket, s hamarosan Önöket is viszonteladó partnereink között üdvözölhetjük.

Zolferex Kft.

Központi telephely: 1105 Budapest, Martinovics tér 5.

Ügyfélszolgálat nyitvatartása:

Hétfő - Csütörtök: 8 - 16h
Péntek: 8 - 14h

 Telefon: (06-1) 261-2142

Mobil: 30 - 448-7914

Fax: (06-1) 261-2144

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.