head alap nettaska.hu

Árak

A termékeknél feltüntetett árak minden esetben ÁFÁ-val növelt bruttó fogyasztói árak. A rendelés visszaigazoláson feltüntetett ÁFA összeg a teljes vételár része.

Személyes átvétel

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy raktárunk a megrendelt áruk átvételi helye, közvetlen vásárlásra nincs lehetőség.

Mit jelent a kabinbőrönd ?

Kabin bőröndnek azokat a bőröndöket nevezzük, amelyeket a légitársaságok felengednek poggyászként a fedélzetre. Általánosságban elmondható, hogy a poggyászméretek meghatározásában a fapados légitársaságok a legszigorúbbak (kb. 40×55×20 cm). Ma már gyártanak olyan bőröndöket, amelyek a legszigorúbb szabályozásoknak is megfelelnek. 

Mit jelent a TSA-zár?

Az USA-ban kifejlesztett olyan zárszerkezet, amelyet a reptéri biztonsági szolgálat külön kulccsal tud kinyitni és a vizsgálat után visszazárni. Így az utas távollétében is végrehajtható a biztonsági vizsgálat a zárszerkezet fizikai feltörése nélkül. TSA záras lakatokat külön is lehet kapni, de nagyon sok bőröndöt már eleve TSA zárral gyártanak.  A bőröndök egy része már TSA rendszerű zárral szerelt. (bővebben: https://www.facebook.com/nettaska.hu/posts/174378749319028:0)

 Félautomata - automata esernyők közötti különbség

A félautomata esernyők gombnyomásra nyílnak, visszacsukni azonban kézzel kell őket. Az automata típusok oda-vissza automatikával rendelkeznek, azaz gombnyomásra nyílnak, és gombnyomásra vissza is záródnak. Mindkét típusnál azonban az utolsó mozdulatot (a teleszkóp visszatolását) nekünk kell elvégezni. Automata esernyőkhöz egy rövidke video: https://www.youtube.com/watch?v=g61HPK2y0Og